Nga mesnata çmimet e derivateve të naftës me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetik do të ulen. Kështu që EURO SUPER BS 95 lirohet për 5 denarë dhe do të shitet për 49.50 denarë, EURO SUPER BS 98 lirohet për 4.5 denarë dhe do të shitet për 52 denarë për litër, EURO DIZEL lirohet për 3 denarë dhe do të shitet për 45.50 denar për litër.