Edhe pse shumë herë kemi apeluar deri tek qytetarët tanë që mos të përdorin mjete piroteknike dhe të jenë shumë të kujdesshëm por prapë dikush nuk po përfill apelet tona kështu që vjen deri te më keqja siç është ky zjarr në fshatin Poroj ku i tërë ushqimi i bagëtisë i digjet dhe i bëhet dëm i konsiderueshëm material, prandaj apelojmë në ndërgjegje tek qytetarët në mos përdorim të këtyre mjeteve.

Vlen të theksohet se gjatë 24 orëve intervenohet në 4 vende të ndryshme ku shkaktarë janë mjetet piroteknike./TetovaSot/

evn