Në orët e hershme të mëngjesit ka filluar pastrimi i kampit “Maqedonia Bllokon”, të cilët disa javë me radhë kanë vendosur tenda dhe janë stacionuar para Qeverisë në shenjë proteste.

Mëngjesin e sotëm ekipet komunale për pastrim, kanë filluar që të pastrojnë vendin.

Ditët e fundit është zvogëluar numri i protestuesve, mirëpo deri mbrëmjen e djeshme tendat kanë qenë të vendosura para Qeverisë.

Nga partia “Maqedonia e vetme”, e cila qëndron pas organizimit të kampit protestues, nuk janë të njoftuar për çfarë po largohen tendat dhe parullat.