Zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së Dimçe Arsovski sot gjatë konferencës për shtyp gjatë si cilës adresoi një sër kritikash drejt pushtetit gjithashtu bëri thirrje deri tek të gjithë qytetarët që ti bashkëngjiten protestës së organizuar në Koçani nga VMRO-ja.

Populli maqedonas ditë e më shumë është edhe më i zëshëm kundër politikave të pushtetit indigjen dhe kriminel. Për këtë arsye ne i nxisim të gjithë qytetarët të bashkohen në protestën tonë sot në Koçani në orën 15:00, së bashku të tregojmë revoltën tonë dhe ta largojmë zymtësinë e krijuar nga SDSM-ja dhe Zoran Zaev”, tha zëdhënësi i VMRO-DPMNE Dimçe Arsovski.