Në fshatin Perlepnicë të Komunës së Gjilanit, Fatmir Klaiqit i ka ndodhur një ngjarje interesante teksa po i priste drunjtë.

Në bazë të fotografisë që ai dërgoi në adresën tonë, në brendësinë e drurit ishte i “vizatuar” edhe një dru tjetër në formë të pemës.

Hijezimi është aq i bukur, sa duket sikur ta ketë bërë dora e njeriut dhe jo vetë natyra.

Artikulli paraprakKosova mposhtë Maltën me rezultat 3-1
Artikulli tjetërSoni Malaj prezantuese e eventit të rëndësishëm të bukurisë