Një vajzë 14-vjeçare nga fshati Strugë e Labunista vdiq këtë mëngjes gjatë rrugës nga Spitali i Strugës drejt Qendrës së Urgjencës në Shkup.

Vajza ishte në gjendje kritike dhe kishte ethe. Sipas Spitalit të Strugës, vajza ishte sjellë në spital në gjendje kritike në orën 06:30 të mëngjesit nga babai i saj.

Duke parë gjendjen e rëndë në të cilën ndodheshe e meituara ata kanë vendosur ta çojnë drejt Spitalit të Shkupit për një trajtim më të mirë.

Ndërkohë i është marr një strish për ta testuar për koronavirusi. Me kërkesë të Prokurorit Publik do të kryhet edhe autopsia.