Në vijim është aksioni për tërheqjen a automobilit, i cili ka rënë në lumin Vardar në afërsi të urës për këmbësorë te spitali Axhibadem Sistina.

Ekipet të njësisë zjarrfikëse dhe njësisë së zhytësve pranë MPB-së janë duke tentuar të tërheqin automjetin. Tani për tani nuk dihet nëse ka njerëz në automjet.