Kush mund të thotë që Ermali dhe Ariana nuk përbëjnë çiftin më të bukur dhe më të lumtur.

Prej vitesh janë pjesë e pandashme e mediave rozë, ku edhe kanë fituar simpati të madhe nga një numër i madh i publikut, shkruan Kosovarja.

Ata dashurinë dhe lumturinë e tyre e shprehin çdo herë, e që padyshim edhe momentet që kalojnë bashkë nuk janë të pakta.s

Siç kanë bërë të ditur, ka ditë që ndodhen në një aventurë tjetër pushimi, e që prej nga aty nuk po mungojnë fare fotografitë dhe postimet e tyre.

E, secili imazh domethënien e vet, po aq kjo fotografi që do e shihini në vijim, e që vërtetë të bën të kuptosh se nuk ka çift si këta.