Për vizitë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të qëndrojë një Delegacion i Komisionit të përhershëm për çështje evropiane të Parlamentit të Mbretërisë së Holandës.

Anëtarët e delegacionit holandez do të takohen me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi, me kryetarin e Komisionit për çështje evropiane, Artan Grubi, me kryetarin e Këshillit kombëtar për eurointegrime, Nikolla Popovski dhe me anëtarët e Këshillit