Hotel Palma, një ndërtesë 7-katëshe, pranë Portit Durrēs është rrënuar plotësisht. Dyshohet se nën rrënojat e saj mund të ketë viktima, pasi një pjesë e personelit dhe disa klientë kanë qenë ne ndërtesë në çastin e tërmetit.

Video më poshtë sjell pamjet e rrënojave.