Ka mbetur vetëm njoftimi zyrtar i ndryshimit të pronësisë te skuadra italiane, Monza.

Skuadra që bënë gara në Serie C do të blihet nga ish0presidenti i Milanit, Silvio Berlusconi dhe miku i tij i ngusht, Adriano Galliani.

Por edhe një ish-milanist mund të përfshihet te Monza.
Christian Brocchi është opsioni i mundshëm në stolin e skuadrës së re të Berlusconit.

Ish-kryeministri i Italisë e ka pëlqyer Brocchin edhe në kohën kur drejtonte Milanin, ku ky i fundit ishte trajner i të rinjve.