Një mesazh shumë i bukur në gjuhën shqipe nga Sheqerinska

Enver Robeli
Nje mesazh shume i bukur nga Ministrja e Mbrojtjes e Republikës se Maqedonisë se Veriut, zonja Radmilla Shekerinska. Ballkani ka ardhmëri te ndritur vetëm me politikane qe respektojnë vlerat dhe traditat e fqinjve!

evn