Një nuse si modelja, Oriola Marashi të gjithë do e dëshironin.

Si shumë nga yjet shqiptare edhe Oriola Marashi ka realizuar një fotosesion e veshur me fustan të bardhë

Ky set i veçantë fotografik  i saj ishte realizuar vite më parë por që një prej imazheve të tilla, Marashi e ka publikuar sërish për fansat.

Ajo vjen mjaft në formë dhe atraktive gjersa i gjithë fokusi është te format trupore bombastike, me të cilat rrëmben gjithnjë vëmendje.

Ndrysh, Oriola cilësohet të jetë njëra nga modelet më seksi dhe më të kërkuara shqiptare.