Në një pyll në Illinois është parë diçka të pazakontë dhe të paparë më herët.

Bëhet fjalë për një drerë të rrallë që është më ndryshe së të tjerët që keni parë deri më tani, shkruan DailyMail.

Ky dre ka ngjyrë shumë të bardhë, që e dallon nga të tjerët të llojit të tij. Ai është parë në pyll bashkë me drerët tjerë me ngjyrë kafe, duke ngrënë ushqim.

Ata po kënaqeshin me shoqërimin e njëri-tjetrit, derisa dëgjohej në sfond muzika e zogjve.

Artikulli paraprakRroga mesatare në muajin maj ishte 24.509 denarë
Artikulli tjetërPunëtorët sezonal të Komunës së Çairit pastruan oborrin dhe parkun e shkollës fillore “Adem Jashari”