Në këtë pandemi na ra të dëgjojmë histori të ndryshme. Kishte edhe jo pak histori të veçanta. Ja një shembull mbresëlënës, plot kurajë.

Mësimdhënësja Xhevahire Krasniqi me kancer u prek edhe nga koronavirusi.

Ia doli mbanë dhe iu kthye punës në shkollë dhe nxënësve të saj. Me dashuri dhe me vullnet si përherë.