Të nderuar prindër, ju njoftojmë se për shkak që problemi me nxemjen qëndrore ende nuk është zgjedhur, ju lusim që fëmijët tuaj që vijojnë mësimin në shkollat fillore Ismail Qemali, Vasil Gllavinov dhe 7 Marsi, nesër (e martë) – 4 dhjetor të mos i dërgoni në shkollë.

Të shpresojmë se sa më shpejtë Ngrohtorja “Shkup Veri” do të zgjidh problemin me të cilin ballafaqohet dhe procesi arsimor në këto shkolla të vazhdojë normalisht, ndërsa ditët e humbura të mësimit do të realizohen plotësisht.

evn