NP Higjiena Komunale-Shkup fillon kampanjë për ngritjen e vetëdijes publike mbi dëmin nga hedhja e parregullt e mbetjes, që rezulton në krijim të deponive të egra dhe ndotje të mjedisit jetësor. Persona të njohur nga skena publike dhe politike e Maqedonisë dërguan porosi për sjellje të ndërgjegjshme me mbetjen dhe i informuan qytetarët për mundësinë që mbetjen e tyre të vëllimshme ta deponojnë pa pagesë në qendrat për përzgjedhje primare në Karposh dhe Vardarishte.
Në linqet në vazhdim mund ti ndjekni fjalimet e Enver Maliqi, zëvendës-kryetar i Qytetit të Shkupit; Shaban Tërstena, shampion olimpik në mundje; prof. dr. Lubica Jançeva, kryetare e Këshillit të Qytetit të Shkupit; prof. dr. Biljana Sekulovska-Gaber, këshilltare në Këshillin e Qytetit të Shkupit dhe Jelena Zhugiç, aktore dhe këshilltare në Këshillin e Qytetit të Shkupit.
Enver Maliqi: https://youtu.be/kMOTD2w9jTc
Shaban Tërstena: https://youtu.be/StxprmwWL4M
Lubica Jançeva : https://youtu.be/4SZ8sk6QD60
Biljana Sekulovska-Gaber: https://youtu.be/gzv-PszdZKM
Jelena Zhugiç: https://youtu.be/Z6S3eNCeMZw

Artikulli paraprakAnkaraja, thirrje vendeve evropiane të marrin luftëtarët e kapur të ISIS-it
Artikulli tjetërFatkeqësi në rrugën Mavrovi Anovi-Dibër, humb jetën një person