“Edhe 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme për sigurinë dhe rendin publik në vend, integritetin, shëndetin dhe jetën e qytetarëve!

Kolegëve Ju urojmë suksese në punë!” – thotë Nuhiu.