“Bashkë me Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, komandantët e stacioneve policore të Tearcës dhe Bit Pazarit filluam fushatën “SPORT PO, JO DROGË”!

Mirënjohje për udhëheqësit e shkollave të futbollit “Vëllazërimi” nga Tearca dhe “Shkupi” nga Çairi!” – thotë Nuhiu