Zv/ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu sot ka falenderuar të gjithë ata që kanë bashkëpunuar për parandalimin e trafikimit të drogës. Ai tha se do t goditën pamëshirshëm shpërndarsit e drogës.

“Të gjitha kundër trafikimit të drogës! Trafikimi i drogës është një tregti e paligjshme globale që përfshin kultivimin, prodhimin, shpërndarjen dhe shitjen e substancave që janë subjekt i ligjeve për ndalimin e drogës!” ka shkruar Nuhiu.

Të gjitha kundër trafikimit të drogës!Trafikimi i drogës është një tregti e paligjshme globale që përfshin kultivimin, prodhimin, shpërndarjen dhe shitjen e substancave që janë subjekt i ligjeve për ndalimin e drogës!__________All against drug trafficking!Drug trafficking is a global illicit trade involving the cultivation, manufacture, distribution and sale of substances which are subject to drug prohibition laws!

Publiée par Agim Nuhiu sur Samedi 1 décembre 2018