“Bashkë me Kryetarin e Komunës së Dibrës z. Hekuran Duka, komandantët e stacioneve policore të Tearcës dhe Dibrës vazhduam fushatën “SPORT PO, JO DROGË”!

Mirënjohje për udhëheqësit e shkollave të futbollit “Vëllazërimi” nga Tearca dhe “Korabi” nga Dibra!” – thotë Nuhiu

Për më shumë ndiq linkun:

Bashkë me Kryetarin e Komunës së Dibrës z. Hekuran Duka, komandantët e stacioneve policore të Tearcës dhe Dibrës…

Publiée par Agim Nuhiu sur Mercredi 6 novembre 2019