Duke i uruar Republikës së Kosovës kryesimin e ri të MARRI-t (Migration, Asylum, Refugee Regional Initiative) shpreha mbështetjen e Ministrisë sonë të Brendshme për realizimin e prioriteteve në mandatin e ri udhëheqës!

Vetëm të bashkuar e të koordinuar mund të ndërtojmë të ardhmen e vendeve tona dhe të rajonit, për të krijuar shtet ligjor, stabilitet, unitet në sfidat e përbashkëta si dhe të ecim me krenari drejt kritereve të NATO-s e BE-së, thekson zv/ministri i policisë, Agim Nuhiu.