Zv/Ministri Agim Nuhiu ne lidhje me leshimet ne Ministrinë e Brendshme shprehet se gjithmonë janë korrigjuar pas reagimeve institucionale.

Kemi reaguar dhe reagojmë ndaj çdo lëshimi në kurriz të interesave shqiptare sepse ne jemi përfaqësuesit e natyrshëm të interesave të shqiptarëve në Ministrinë e Brendshme dhe me te drejtë opinioni shqiptarë thirret tek ne. Gjithëçka do të korigjohet!

Ky reagim i Nuhiut vjen pasi Spasovski promovoi tabelen në Hasanbeg vetëm në maqedonisht.