Mahmut Ferati është një nga zërat më të mirë që ka skena muzikore, shkruan Onair.

Ai kohë pas kohe sjell në treg projekte të ndryshme me tematika tejet të qëlluara, projektet e tij arrijnë të kapin miliona klikime dhe ngjallin interes të madh për publikun shqiptar, madje këto projekte për kohë rekord arrijnë të rikthehen në super hite.

Mahmut Ferati kohë pas kohe zbulon të reja nga jeta e tij profesionale e duke mos lënë anash edhe atë personale. Këngëtari ka një lidhje të fortë me dy fëmijët e tij e në veçanti me vajzën e tij Argjenda Feratin.

Mahmuti kishte thënë në intervista se dëshira e tij është që Argjenda të ndjek rrugën e tij për muzikë sepse posedon talent por kjo gjë nuk është aprovuar nga Argjenda dhe si duket ajo ka zgjedhur një profesion larg muzikës.