Aida Doçi këtë periudhë ka qenë shumë aktive me projekte të reja në këtë periudhë.

Aida Doçi sapo ka publikuar edhe një projekt, si pjesë e albumit të saj më të ri

“Nuk ishte dashuri” titullohet kënga më e re nga Aida, e cila është e zhanrit baladë dhe e sjell të shoqëruar edhe me videoklip.

Për tekstin e kësaj kënge është përkujdesur Fatmir Muja, ndërsa orkestrimin e bëri Arti Rec.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën më të re me titull “Nuk ishte dashuri”, nga Aida Doçi.