Një moment shumë interesant ka ndodhur para ndeshjes Francë – Shqipëri.

Gjatë intonimit të himneve, nikoqirët e Francës, nuk kanë nderuar ‘Kuqezinjtë’ me hymnin shtetëror të tyre.Hymni i lëshuar ishte i një vendi tjetër, dhe kjo gjë ka nervozuar shumë lojtarët Shqiptar.

Lojtarët francez u nisën për përshëndetjet, por lojtarët e Shqipërisë refuzuan të shkundin duart, dhe nuk po zbresin në fushë. /Lajmi.net/