Zv drejtori i agjencionit për rini dhe sport Izmit Nura sot bëri një pritje klubit ton te boksit Çair me disa bokser bashke me kapitenin e klubit ton Jasin Lama dhe na uroje për suksesin e klubit kampion ne ligen e pare të boksit ne Maqedoni urimi i veçantë shkon për treneret e klubit te boksit dhe kryetarit te klubit per punen e tyre te palodhshme.

“Në emrin tim dhe te klubit te boksit Çair faliminderoj zv drejtorin Izmit Nura per përkrahjen dhe bashkëpunim që na jep në këtë institutcion që ai drejton agjencionin për rini dhe sport. Falenderoj treneret e klubit te boksit Çair për punën e tyre te palodhshme qe e bejne ne palester dhe per suksesin e arritur Skender Jahiu, Isamedin Abduli, Xhafer Muhaxheri”, shprehet Faton Salihu.