“Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim pune me kryetarin e komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu.

Në takim u diskutua për bashkëpunimin e gjertanishëm midis Ministrisë dhe kësaj vetëqeverisje lokale në lëmin e mjedisit jetësor.

Ata diskutuan gjithashtu për bashkëpunimin e mundshëm në realizimin e projekteve dhe aktiviteteve të planifikuara në të ardhmen në këtë komunë, si dhe mundësitë e ofrimit të mbështetjes financiare për të njejtat.” – zyra për informim, Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor

Për më shumë ndiq linkun:

Ministri Nuredini takohet me kryetarin e komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu(28.10.2019) Ministri i Mjedisit Jetësor dhe…

Publiée par Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sur Lundi 28 octobre 2019

Artikulli paraprakI burgosuri Igor Spasov kërkohet me fletëarrest
Artikulli tjetërGenta Ismajli e xhiron vetën nga koka tek këmbët