Një nuse mesa duket ka ndezur zemërimin e qindra njerëzve ne “Facebook-un” e saj pasi kërcënoi të gjithë miqtë nëse nuk do shkonin tek dasma e saj për shkak të koronavirusit.

Gruaja e pa identifikuar do martohet pas 37 ditëve dhe ndërsa numër i të prekurve nga COVID-19 është në rritje asaj i është futur frika se do anullohet dasma dhe për këtë arsye ajo ka kërcënuar miqtë e saj.

“Do të martohem në 37 ditë. Kam harxhuar 15 muaj duke e planifikuar, kam harxhuar mijëra dollarë, jam palestruar, jam marrë me dhuratat, iu jam përgjigjur miliona emaileve dhe kam pirë shumë verë, prandaj ndihem e justifikuar t’iu kujtoj të ftuarve të mi se: Nuk më intereson, nëse ju mungoni në dasmën time për shkak të paranojës së Koronavirusit JENI TË VDEKUR PËR MUA”, ka shkruar ajo.