Policia e Gostivarit ka ngritur padi penale kundër shtetasit turk me iniciale О.О.(41), me qëndrim në Republikën e Maqedonisë Veriore. ai paditet nën akuzën për veprat penale “kërcënim i sigurisë” gjatë dhunës familjare dhe ‘keqpërdorim të dhënave personale”.

Sipas MPB-së, në janar të këtij viti shtetasi turk ka kërcënuar me jetë ish bashkëshorten e tij nga Gostivari me iniciale Q.J. (27) si dhe vajzën e tij të moshës së mitur.

Pas kësaj, në „Facebook“, në profilin e ish bashkëshortes i pandehuri ka publikuar një fotografi të saj dhe tekst me përmbajtje kompromituese.