“Ohridska Banka” edhe zyrtarisht është bërë pjesë e Sparkase Bank- Maqedoni. Me shkrirjen, tani Sparkase është ngjitur në vendin e katërt të tregut bankar në vendin tonë.

Sipas të dhënave të udhëheqjes, kjo bankë tani e ka rritur numrin e klientëve dhe pjesëmarrjen në popullatë për 13,4% kurse te kompanitë 15,1%. Pjesëmarrja e kësaj banke në tregun devizor do të jetë 25%

Shuma e përgjithshme e përgjithshme e parave që i ka në dispozicion Sparkase bank në Maqedoni është rritur në më shumë se 1 miliard euro.

Artikulli paraprakLegalizimi i kanabisit, VMRO-ja paralajmëron bllokimin e Kuvendit
Artikulli tjetërZaev: Në Tetovë LSDM do të mbështesë LSDM-në! Me shumë gjasa zgjedhje më 31 tetor, reagon DPMNE: Shkelet Kushtetuta