Përfaqësuesi i Belgjikës në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që të pezullojnë taksën ndaj mallërave serbë dhe boshnjake.

“Këto zhvillime reflektojnë në klimën e mosbesimit të palëve”, ka deklaruar
Marc Pecsteen.

“Është mirë që palët të mirëmbahen nga deklaratat. Ritheksojmë thirrjen tonë për institucionet e Kosovës që të pëzullojnë tarifat ndaj Serbisë e Bosnjë e Hercegovinës”, tha ai.