Bëhet fjalë për tre modelet më të mirë të telefonave që janë aktualisht në treg.

Dy prej tyre bazohen në sistemin operativ Android, dhe iPhone 11 Pro mbështetet në platformën unike të Apple, e cila është ekskluzive për pajisjet e kompanisë.

Shikojeni videon mëposhtë për ta parë një krahasim të drejtpërdrejt të karakteristikave kyçe të telefonave, dhe vlerësoni se cili ua plotëson nevojën dhe kërkesat tuaja për një telefon të fundit të rangut premium.