Javën e ardhshme, respektivisht ditën e hënë ( 23.12.2019) do të mbahet koncerti I Orkestrës
Kamertale të Harkorëve të Rinjë – Apsolventë dhe Studentët e Universitetit të Tetovës “Fadil Sulejmani”.Koncerti do të mbahet në Qendrën Informative Kulturore / Salla Imperial 1
me fillim në ora: 18:00. Më poshtë programi:

Violinë I – Zana Zumeri, Rezona Abdili, Valentina Haliti.
Violinë II – Funda Ali, Endrit Ameti, Gurina Salihu.
Violë – Ardita Osmani, Enalda Shehu, Bardha Tairi.
Violonçelë – Arbëreshë Ademi, Blerta Shehu, Gresa Memeti.

Udhëheqës artistik – Blerim Grubi

Programi :
Ani mori Nuse – Popullore
Love me tender – E.Prisley
Moj e bukura more – Popullore
O moj bukuroshe – Z.Tupeci
I ëill ëait for you – M.Legrand
Yesterday – Beatles
Kënga e Rexhës – Popullore
Lulzoi fusha – Popullore
Michel – Beatles
Lule Borë – S.Gjoni
Hey Jude – Beatles
Valsi i lumturisë – A.Mula

Orkestruar nga Tomor Berisha,Desar Sulejmani.