Misioni i OSBE-së në Shkup sot do ta prezantojë raportin e dytë për aktivitetet dhe lëndët nën kompetencë të Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

Raporti është rezultat i ndjekjes së procedurave gjyqësore në lëndët e PSP-së, nga ana e Misionit të OSBE-së.

Në prezantim do të mbanë fjalim prokurorja Katica Janeva dhe ambasadori Klemense Koj – shef i Misionit të OSBE-së në Shkup.

Artikulli paraprakJahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri
Artikulli tjetërLSDM kërkon dorëheqje nga Veljanovski, Milloshoski dhe Dimovski