Zëvendëskryeministri Bujar Osmani pas takimit me Komisionarin Johanes Hanh jep lajmin e gëzueshëm për qytetarët.
“Ekskluzive: Fillojmë me SKRINING-un në Korrik të këtij viti.
Kjo i tejkalon edhe pritjet tona më optimiste.
Falënderime Komisionit Europian dhe Komisionerit Hanh.
Urime edhe njëherë të gjithëve!”, ka shkruar në facebook Osmani.