Mbrëmë ishte natë madhështore në Çair.

Ju faleminderit të gjithëve nga zemra:

– Këshillat vendorë: 6 Nëntori, Teli, Liria, Luan Haradinaj, 28 Nëntori, Fushë Tophana, Dizhoni 1, Dizhoni 2, Skender Metallari, Sami Frashëri, Faik Konica, Ducanxhiku

– Shtabin Komunal Çair

– Forumin e Gruas Çair

– Forumin Rinor Çair

– Kryetarët e këshillave vendorë

– Koordinatorët e këshillave vendorë

– Shefat e shtabeve te VV

– bartësit e funksioneve nga Çairi dhe

– gjithë ju aktivist , mbështetës dhe bashkëpartiak., ka shkruar në facebook Bujar Osmani.