Me rastin e dy vjetorit të formimit të Qeverisë fjalime para audiencës së gjerë mbajtën kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryeministrat Radmilla Shekerinska, Oliver Spasovski, Bujar Osmani dhe Koço Angjushev.

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani thekson se raporti i Komisionit Evropian pasqyron në mënyrë të qartë punën e tij dy vjeçare në Qeverinë Zaev.

Raporti im për dy vitet e para të mandatit është në fakt raporti i komisionit europian për vendin. Raporti më pozitiv deri më tani që ka marr vendi dhe raporti më i mirë ne rajon!
#Llogaridhënie
#barazigjuhësore