Zëvendëskryeministri për çështjet e integrimit në Qeverinë e Maqedonisë, Bujar Osmani, ka publikuar konkurset aktive për punësim në organet shtetërore, shkruan Fakte. Ai ka paraqitur linqet, të cilat, të gjitha janë në në gjuhën maqedonase. Të interesuarit mund të aplikojnë:

Konkurse aktive për punësim:

Armata e RM-së
https://www.fakulteti.mk/…/otvoreni-se-125-rabotni-mesta-vo…

M-NAV
https://www.fakulteti.mk/…/m-nav-ad-skopje-so-povik-do-mlad…

Ministria Arsimit dhe Shkencës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvnje-vo-minister…

Regjistri Qëndror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-central…

Shërbimi i përgjithshëm i qeverisë
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-sluzhba…

Qendra per arsim profesional
https://www.fakulteti.mk/…/vrabotuvanje-vo-centarot-za-stru…

Rruget shtetërore
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-javno-p…

Ministria mbrojtjes
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-ministe…

Arkivi shtetëror
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

Enti i statistikës
https://www.fakulteti.mk/…/oglas-za-vrabotuvanje-vo-drzhave…

Artikulli paraprakLugina e Preshevës t’i bashkohet Maqedonisë
Artikulli tjetërBaza e NATO tensionon rusët, Moska: SHBA po vë në zbatim planin për Shqipërinë e Madhe