Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani nga selia e NATO-s në Bruksel përmes video porosie ndan gëzimin me gjithë qytetarët për ftesën e marr nga NATO.

URIME NATO!
Vizioni i Ali Ahmetit për liri te plote dhe Maqedoni në NATO dhe BE po dëshmohet i sakte dhe i pa alternativë!
U tha u bë Kryetar!
URIME të gjithëve, sapo morëm ftesën për tu bërë anëtar i 30-të i NATO-s.
Amaneti dhe premtimi ynë u bë realitet.
#uthaube, ka shkruar Osmani në facebook.

URIME NATO!Vizioni i Ali Ahmetit per liri te plote dhe Maqedoni ne Nato dhe BE po deshmohet i sakte dhe i paalternative!

Publiée par Bujar Osmani sur Mercredi 11 juillet 2018