Zëvendës kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani ka bërë thirrje që të votohet Ligji për Prokurorinë Publike me qëllim që t’i hapet rrugë mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare që janë përcaktuar të mbahen më 12 Prill informon Tetova sot.Me këtë rast njeriu i dytë i qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut tha se në emër të agjendës evropiane të vendit, pas vizitës së sukseshme më Paris, apeloj deri te deputetët të miratojnë pikat e rendit të ditës së sotme përfshi Ligjin për prokurori publike dhe Kodin zgjedhor dhe nesër të votohet shpërbërja e Parlamentit me qëllim që të ruhet konsensusi i arritur politik për zgjedhje në Prill 12 deklaroi Bujar Osmani.