Zv/kryeministri për Çështje Evropaine, Bujar Osmani i cili gjendet në takimin e kryeministrave Zaev, Vuçiç dhe Rama në Ohër është takuat me kryeministrin e Sërbisë ku kanë diskuatuar në lidhje me kufirin Llojan – MIratoc. Sipas Osmanit edhe kryeministrit Vuçiç i Serbisë ka premtuar se Serbia do ta miratojë memorandumin e hapjes së pikës kufitare Llojan – Miratoc.

“Sapo u dakorduam me Presidentin e Sërbisë Vuçiç për kufirin Llojan – Miratoc. Premtoi se menjëherë edhe Sërbia do e miraton memorandumin për hapjen e pikës kufitare me çka mund te fillojnë punët përgaditore!”, ka shkruar Osmani.