Për shkak të punëve teknike në elektro rrjetin distribuiv, nesër pa energji elektrike do të mbesin një pjesë e komunave Çuçer Sandevo, Saraj, Butel, Zelenikovë dhe Studeniçan.

Siç kumtoi QRMK-Shkup, nesër pa energji elektrike nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të mbesin një pjesë e fshatit Brazda, Komuna Çuçer Sandevo, nga ora 12:00 deri në orën 14:00, një pjesë e fshatit Matka – objektet deri te hidroelektrana, Komuna Saraj, nga ora 09:00-11:00 një pjesë e fshatit Orizare e Epërme, komuna Butel dhe nga ora 09:00-15:00 fshatra dhe vende të populluara në komunën Zelenikovë, uikend lagjja Jane Sandanski dhe fshati Moranë në komunat Zelenikovë dhe Studeniçan.

Artikulli paraprakSa mund të jetojë një njeri pa u ushqyer? Përgjigja do t’ju trondisë
Artikulli tjetërMbahet takimi i parë i Miqve të Maqedonisë së Veriut në Europarlament