????????????????????????????????????

Sektori i Punëve të Brendshme në Ohër ka ngritur padi penale ndaj ish-kryetarit të komunës së Debarcës, I.T (37), me dyshimin se ka kryer veprën “keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe kompetencave”.

Më 31 korrik 2013, i dyshuari si kryetar komune ka ndarë mjete në kundërshtim me vendimin e komunës, një shoqate që udhëhiqet nga motra e tij, edhe pse kjo shoqatë nuk i kishte plotësuar kushtet.