SPB Shkup, deri tek Prokuroria Themelore Publike Shkup, ka ngritur padi penale kundër L.S. (18) nga Shkupi për shkak të dyshimit se ka kryer tre vepra penale “vjedhje e rëndë”.

I akuzuari i ka kryer veprat penale në periudhën nga 10 shtatori deri tek 29 dhjetori të këtij viti, ku dy prej tyre në rrethinën e stacionit policor Qendër dhe një në rrethinën e stacionit Kisella Voda. L.S. është afruar deri tek të dëmtuarit dhe ua ka marr floririn nga qafa e tyre.

Në stacioni e Kisella Vodës është bërë njohja e personit nga të dëmtuarit.