Willis Carrier më 21 korrik të vitit 1902, krijon pajisjen e parë të ajrit të kondicionuar në Buffalo, New York.

Në vitin 2007, Korporata Carrier realizoi një shitje prej më shumë se 15 miliard dollarë duke punësuar rreth 45,000 njerëz.

Artikulli paraprakDestani në Bozovcë dhe Veshallë për të nderuar brezin e patriotëve të 68-tës(FOTO)
Artikulli tjetërNxënësve u ndalohet të flasin në korridore dhe park, ja arsyeja