Një qendër riciklimi mbeturinash në Edinburg është mbyllur nga poilicia e Skocisë, pas dyshimeve për një bombë të mundshme.

Ajo çfarë i bëri oficerët të bëjnë bllokimin e saj, është një send i paindetifikuar.

Deri në analizimin e plotë të këtij objekti të dyshimtë, Skocia mbylli rrugët në pritje që Ekipet e Specializuara të kryejnë hetimet dhe të arrijnë ti japin përgjigje qytetarëve në lidhje me këtë ngjarje të pazakontë.

Kjo gjetje vjen pas asaj që ndodhi në një stacion në Londër, ku në një tren u gjet një pako e dyshuar për bombë, ngjarje që pasoi me evakuimin e qytetarëve dhe bllokimin e rrugëve në Londër.