Shoqata humanitare ‘Jetimat e Ballkanit’ në krye me Halil Kastratin vazhdojnë të ndihmojnë familjet në nevojë!
Së fundmi në rrjetin social fejsbuk të shoqatës, sillen pamje drithëruese nga një familje e Sherife Musliut 4 anëtarëshe në lagjen Dizon të Shkupit, ku përpos gjendjes së mjerushme ku jetojnë ,në këtë familje janë edhe dy vajza me autizëm.
Familja në fjalë ,sot është vizituar nga Irfan Buçi, njëherit Zv/drejtor i Doganës së Maqedonisë së Veriut, e i cili u premtoi në emër të ‘Jetimave të Ballkanit’ se së shpejti do të bëhen me shtëpi të re!

Pamje shumë të rënda! 😥😥Përkunder gjendjes të rënde në të cilën jetonin, Nënë Sherife Musliu ka dy vajzame autizem!Familja 4 antarëshe e Sherife Musliut nga lagja Dizhan e Shkupit po bëhet me shtëpi të re! 🙂Pasi na erdhen pamjet shumë të rënda dhe prekëse nga gjendja e kësaj familje,menjëhere kemi marr persiper ta ndihmojme këte familje.********KONTRIBUO TEK "JETIMAT E BALLKANIT"🔹️PayPal:https://www.paypal.com/fundraiser/112644652734798601/charity/3867662🔹️GoFundMe:https://www.gofundme.com/f/jetimateballkanit🔹️Zvicërr:IBAN: CH25 8080 8004 7835 1827 9SHOQATA BËMIRSE JETIMAT E BALLKANITGIGONWEG 173027 BERN🔹️Gjermani:Stadtsparkasse MünchenIBAN: DE 667015000010055651 95BIC: SSKMDEMMXXXVerwendungszweck: Spende🔹️Kosovë/ProCredit Bank:Account Holder: SHOQATA BEMIRESE JETIMAT E BALLKANIT SHBJBAddress: RKS – Kosovo; Prizren; 20000; Prizren; BEKIM MUHAXHIRI; nr. 18Account No (IBAN): XK051110318280000140Name of Beneficiary Bank: ProCredit Bank Kosovo J.S.CBank address: Boulevard Mother Teresa No. 16, Prishtina, KosovaSWIFT (BIC) CODE: MBKOXKPRXXX🔹️Kosovë/Banka Ekonomike:Përfituesi: SHBJBNumri i llogarisë: 1401000000556862SWIFT Code: DEUTDEFF(Intermediary bank)🔹️ Vala:Dërgo SMS në 55333 ose 55444 me tekst "Jetimat e Ballkanit", vetëm në VALA.*një sms kushton 1 euro.***********Shikoje/ShpërndajeBamirës, Zoti ju shperbleftë.

Publiée par Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit sur Vendredi 22 mai 2020