Prokuroria e Shkupit kërkon paraburgim  për një banor të Haraçinës.

Më 18 tetor në shtëpinë e tij  është gjetur një granatë dore. I akuzuari bombën e modelit F1 po e mbante në një dollap.

I dyshuari po mbabet në arrest, ndërsa  akuzohet për prodhim, mbajtje në pronësi, dhe trafikim të paautorizuar të armëve ose eksplozivëve