Investimet vijojnë, punimet për të rrumbullakësuar projektet në të mirë të qytetarëve po zhvillohen sipas tempos dhe planit të paraparë.

Në përfundim e sipër është parkingu në lagjen Saat Kullë, rruga “Petre Georgiev” me 650m2.

Ne vazhdojmë me punë që Çairin ta bëjmë vend edhe më të mirë për të jetuar.

Artikulli paraprakMPB-ja publikon video nga aksioni i djeshëm në Kumanovë
Artikulli tjetërQeveria sot do të mbajë seancë konstituive